In een vertrouwde en beschermende omgeving kunt u samen gaan spetteren en kan uw zoon/dochter alvast watervrij worden gemaakt. Het is mogelijk om te oefenen voor het betreffende diploma of een onderdeel waar uw zoon/dochter moeite mee heeft tijdens de zwemles.

Vanwege COVID-19 is er momenteel geen oefenuur.

Wekelijk is er op zondagochtend van 09.00-10.00 uur en van 10.00-11.00 uur een oefenuurtje. Dit oefenuurtje is voor alle kinderen die op zwemles zitten of op de wachtlijst staan bij Zwemschool Joke. Voor kinderen die op de wachtlijst staan is dit een uitermate geschikte mogelijkheid om kennis te maken met het zwembad. Lesmaterialen zoals het duikzeil en buizen liggen klaar om gebruikt te worden.

Op de zondagen dat er diplomazwemmen is gepland is er GEEN oefenuurtje. Data hiervoor zijn terug te vinden in de agenda op de website.

Voorwaarden

  • Voor kinderen die niet in het bezit zijn van diploma A is 1 meezwemmende volwassen ouder/verzorger boven de 18 jaar verplicht als begeleiding per kind
  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen zoon/dochter. Er is geen toezicht of begeleiding aanwezig
  • Dit oefenuur is bedoeld voor kinderen die op zwemles zitten of op de wachtlijst staan bij Zwemschool Joke. Dit oefenuur is niet bedoeld voor personen die geen klant zijn bij Zwemschool Joke
Het oefenuur is een zeer waardevolle meerwaarde van mijn zwemschool. Kinderen krijgen de kans om te wennen in plezierige en rustige omgeving.

Joke Janssen

Op welke tijdstip is het oefenuur?

Het is mogelijk om op zondagochtend van 09.00-10.00 uur of van 10.00-11.00 uur deel te nemen aan het oefenuur.

Wat zijn de tarieven?

Dit oefenuur is gratis voor kinderen en 1 ouder/verzorger die bij Zwemschool Joke zwemmen of op de wachtlijst geplaatst zijn. Indien er meerdere ouder(s)/verzorger(s) en broer(tjes)/zus(jes) komen zwemmen zijn de kosten € 3.00 per persoon voor dit oefenuur.

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of

error: Op deze tekst berust copyright
× App met ons