logo-zwemschool-joke-gold

Bedankt klanten!

Zwemschool Joke bedankt alle klanten voor hun bijdrage om 3x de beste van Nederland te zijn in 2018.

Onderstaande video van de uitreiking:

https://youtube.com/watch?v=ux_RT-O2jHc

Zwemschool van het jaar

In 2018 is Zwemschool Joke uitgeroepen tot ‘Beste Zwemschool van het jaar’.

Met de feedback dat Zwemschool Joke een zeer professionele zwemschool is met goede informatie verstrekking en prima lessen in kleine groepjes. Met een rapportcijfer van een 9,5 voor de kwaliteit van de zwemlessen en een NPS-score van maar liefst 96% (die bevelen dus de zwemlessen actief aan bij anderen) heeft Zwemschool Joke het gouden zeepaardje voor ‘Beste Zwemschool van het jaar’ in ontvangst mogen nemen.

Meest klantvriendelijke accommodatie

In 2018 is Zwemschool Joke uitgeroepen tot ‘Meest klantvriendelijke accommodatie van het jaar’.

Met de feedback dat Zwemschool Joke een zwemschool is waar ook kinderen met een beperking leren voortbewegen in het water. Geroemd wordt de persoonlijke aandacht en het individuele maatwerk. Ieder kind wordt benaderd op zijn eigen niveau en dat zorgt voor plezier in het water. Met een 9,4 als rapportcijfer voor klantvriendelijkheid en een NPS-score van 93% van gasten die de accommodatie aanbevelen.

Zwemlesteam van het jaar

In 2018 is Zwemschool Joke uitgeroepen tot ‘Beste zwemlesteam van het jaar’.

Met de feedback dat de award zal worden uitgereikt aan het team wat ieder kind met plezier kan leren zwemmen.  De award is uitgereikt aan het team wat daar het beste in slaagt. Met een rapportcijfer van 9,5 en een NPS-score van 96%.

Met het behalen van drie gouden zeepaardjes in 3 verschillende categorieën mag Zwemschool Joke zich 3x de beste van Nederland noemen!

Bedankt voor uw feedback.

Wij als team blijven doorvaren op dezelfde koers, we gaan gewoon verder met waar we goed in zijn, de persoonlijke aandacht en maatwerk dat elk kind bij ons krijgt om te leren zwemmen!

× App met ons

Inschrijven voor kinderen

Via het inschrijfformulier kinderen kunt u uw zoon/dochter inschrijven voor onderstaande activiteiten.
Let op: variërend van lesdag en lestijd is er een wachtlijst.

Inschrijven voor volwassenen

Wanneer u zich wilt inschrijven voor Aquafit of banenzwemmen dan vult u het inschrijfformulier volwassenen in. Indien u interesse heeft in fysiotherapeutisch zwemmen dan kunt u contact met ons opnemen. Klanten die interesse hebben in SWOGB kunnen inschrijven via de SWOGB.