Is uw zoon/dochter binnenkort jarig en wilt u graag een onvergetelijk kinderfeest organiseren? Het allerleukste kinderfeest vier je natuurlijk bij Zwemschool Joke.

Het is mogelijk het zwembad te huren voor alleen vrij zwemmen of te kiezen voor een kinderfeest op maat. Er zullen geen andere bezoekers aanwezig zijn gedurende de verhuur of kinderfeest op maat. Maak je feestje extra leuk door de gekleurde onderwaterverlichting en het speelmateriaal wat aanwezig is.

Kinderfeest op maat

Wilt u graag een kinderfeest op maat dan is dit altijd bespreekbaar. De kinderfeestjes op maat duren 1,5 uur (waarvan 45 minuten begeleid met een activiteit en de laatste 45 minuten vrij zwemmen). Bij kinderfeestjes op maat is het minimale aantal deelnemers 6 personen. De laatste 45 minuten is het mogelijk om het zwembad om te toveren in een ware disco met muziek en gekleurde onderwaterverlichting. Je dient minimaal in bezit te zijn van Zwemdiploma B.

Voorbeelden van kinderfeestjes op maat zijn:

  • Snorkelfeest: tijdens het snorkelfeest leer je de beginselen van het snorkelen.
  • Zeemeerminfeest: je leert zwemmen als een echte zeemeermin.
  • Piratenfeest: altijd al gedroomd om als piraten te varen op de zee en de strijd aan te gaan met de zeerovers? Wedstrijden met roeiboten, een schat opduiken en een echte zeerover zijn?
  • Waterfestijn: de kinderen worden in het water vermaakt met allerlei leuke spelletjes zoals een estafette

Zwembad huren

Bij verhuur van het zwembad zijn er maximaal 20 kinderen toegestaan in het zwembad. Wanneer u ervoor kiest om het zwembad te huren dan is de ouder/verzorger die ondertekend verantwoordelijk voor toezicht en veiligheid van de kinderen. Zwemschool Joke kan nimmer aansprakelijk worden gesteld. Indien u het zwembad huurt en iemand uitnodigt voor bijvoorbeeld een introductie duiken dan bent u verplicht om dit voorafgaand te overleggen met Zwemschool Joke.

Voorwaarden

  • Begeleider(s) mogen gratis mee naar binnen. Minimaal 1 volwassen begeleider vanaf 18 jaar of ouder dient aanwezig te zijn in het zwembad (dus niet in de kantine of de kleedruimte)
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang met zwembandjes of een EasySwim Pro onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze persoon dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en te beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Wanneer er meerdere kinderen zijn die niet kunnen zwemmen dan dienen er meerdere begeleiders in het water aanwezig te zijn om op de kinderen te letten.
  • Reserveren kan alleen op basis van de vrije mogelijkheden in het rooster

Informeren naar de mogelijkheden of reserveren?

Wilt u graag een kinderfeest op maat of verhuur zwembad reserveren? U kunt informeren naar de mogelijkheden via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor een kinderfeest op maat of de verhuur van het zwembad?