Wanneer uw kind het Zwem-ABC heeft behaald, kan de zwemvaardigheid worden vergroot en uitgebreid met de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3.

Het is raadzaam voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben behaald, of kinderen die in korte tijd het Zwem-ABC hebben behaald om regelmatig te blijven zwemmen. Zo blijven alle vaardigheden op peil. De zwemvaardigheidsdiploma’s bieden een extra uitkomst om enkele vaardigheden te herhalen en bij te leren. De lesgroepen bestaan uit maximaal 7 kinderen en de lessen duren drie kwartier.

De technieken van de wedstrijdschoolslag, samengestelde rugslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag worden aangeleerd en verbeterd. In combinatie met deze technieken worden ook start- en keerpunten geoefend. De basisvaardigheden van synchroonzwemmen, zwemmend redden en waterpolo komen ook aan bod bij het zwemvaardigheidsdiploma.

Aanrader

Mijn dochter is erg enthousiast over Zwemschool Joke en wij als ouders ook. Met verbazing heb ik soms naar de zwemlessen van Joke zitten kijken. Ze kent ieder kindje bij naam, heeft ogen in haar rug en is voor mij de definitie van een multitasker. De kinderen weten precies wat er van hen verlangt wordt door de duidelijke manier van communiceren. Joke zwemt met de kinderen mee waardoor mijn dochter bepaalde zwemvaardigheden snel onder de knie had. Ze stimuleert kinderen om het onderste uit de kan te halen. De communicatie ervaar ik als prettig, ik voelde altijd dat er ruimte was voor een vraag, persoonlijk of via de mail. Je kunt de zwemvorderingen van je kind exact volgen via de zwemscore op de site.”

Janneke Rameckers

Op welke tijden zijn de (zwem)lessen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er verschillende (zwem)lessen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de (zwem)lessen en alle activiteiten?

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of