Zwemschool Joke maakt gebruik van een zwemscoresysteem. Dit betekent dat ouders hun kind online kunnen volgen met een persoonlijke code. Wij hopen dat uw kind door het zien van de vorderingen gestimuleerd wordt in het leerproces.

Bij het starten van de zwemlessen krijgt u een persoonlijke login en toegangscode.
De persoonlijke pagina van uw zoon/dochter geeft een overzicht van de aanwezigheid in de lessen, het niveau en de vaardigheden van uw kind. Wanneer een onderdeel voldoende wordt beheerst zal bij dit betreffende onderdeel een smiley getoond worden. U kunt zelf de smiley wijzigingen in andere symbolen.
Wanneer uw zoon/dochter alle smileys heeft behaald, zal er op korte termijn diplomazwemmen plaatsvinden.

Wanneer uw kind niet kan komen zwemmen dan dient u het kind minimaal 24 uur van tevoren af te melden in de Zwemscore. Het inhalen van deze les is verplicht. U kunt via De Zwemscore de inhaalles op een nieuw tijdstip plannen. Via de Zwemscore kunt u een inhaalles plannen voor uw kind. Wanneer uw kind niet 24 uur van tevoren is afgemeld dan brengen wij de gemiste les in rekening. Wanneer uw kind alle diploma’s heeft behaald (Zwem-ABC) en besluit om te stoppen met de zwemlessen dan komen eventuele inhaallessen te vervallen.
U kunt het inhaaltegoed opbouwen tot maximaal 4 inhaal lessen.