Zwemschool Joke staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, plezier en kleine groepen! In kleinschalige groepen met veel individuele aandacht per kind bieden wij voor elk kind een traject op maat.

Het volgen van zwemles in kleine groepen zorgt ervoor dat uw kind de vaardigheid sneller onder de knie krijgt. De lesgroepen bestaan uit maximaal 5-6 kinderen en duren drie kwartier. Kinderen die vastlopen in het reguliere zwemtraject, onder behandeling zijn van een medisch professional (kinderfysiotherapeut(e), kinderarts, revalidatiearts) of speciaal onderwijs volgen zijn van harte welkom om bij Zwemschool Joke in te stromen in de zwemlessen. De lessen worden gegeven aan de hand van de methodiek van het drijfpak Easyswim Pro. In één groep zwemmen kinderen met verschillende niveaus waardoor er door de zwemonderwijzer(es) gedifferentieerd les wordt gegeven. Elk kind oefent de vaardigheden op zijn/haar eigen niveau.
De vorderingen van uw kind kunt u volgen via Zwemscore.

Top Zwemschool

Wat zijn wij blij dat het onze zoon gegund was zwemles te mogen krijgen van deze Top Juf! Onze zoon is van extreme zwemangst gegroeid naar een grote waterrat! Juf Joke… bedankt voor je geweldige begeleiding… en je fantastische aanpak! Ik kan niet anders zeggen dan… ga zo door!!”

Katja

De zwemonderwijzer(es) is voldoende in staat de lesinhoud aan te passen aan het niveau van elk individu, waardoor de kinderen zich niet hoeven aan te passen aan de rest van de groep. Onze zwemonderwijzer(es) bevindt zich altijd in het water waardoor de techniek snel verbeterd kan worden. Kinderen die op advies van de (kinder)fysiotherapeut(e), oefentherapeut(e), ergotherapeut(e) zwemles volgen bij Zwemschool Joke kunnen door de aanwezigheid van de zwemonderwijzer(es) op korte afstand gevolgd en gecorrigeerd worden in het water.

Wanneer uw zoon/dochter de vaardigheden voldoende beheerst dan ontvangt u een uitnodiging voor het diplomazwemmen. De actuele data van het diplomazwemmen zijn terug te vinden in de agenda.

De zwemdiploma’s van ZwemOnderwijs Nederland zijn volkomen rechtsgeldig. ZwemOnderwijs Nederland legt het accent op het zwemmen en jezelf kunnen redden met kleren aan. Dit staat bij Zwemschool Joke hoog in het vaandel, omdat de kans dat iemand met kleren in het water valt groter is dan zonder kleren.

Op welke tijden zijn de (zwem)lessen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er (zwem)lessen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de (zwem)lessen? We hanteren verschillende tarieven afhankelijk van lesdag en lestijd.

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of