Baby- en peuterzwemmen

Tijdens het baby- en peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder/verzorger op een plezierige manier de mogelijkheden van het water kennen. Baby- en peuterzwemmen is bedoeld om kinderen snel vertrouwd te laten raken met het water.

De lessen zijn afgestemd één baby/peuter samen met één ouder/verzorger. De lessen duren 45 minuten waarvan 30 minuten lestijd en aansluitend 15 minuten speeltijd in warm water van 32 graden. De lessen worden een speelse en plezierige manier gegeven waarbij uw kind de eigenschappen van het water leert kennen zoals druk, weerstand en stroming.

Baby- peuterzwemmen kent de mogelijkheden om een diploma te ontvangen. De kosten voor het diploma zijn verrekend in het lesgeld. Wanneer uw zoon/dochter alle vaardigheden beheerst voor het betreffende diploma dan ontvangt u deze tijdens de les baby- en peuterzwemmen.

In de kleedruimte is er een aan- en uitkleedtafel met verschoonkussens, box en stoeltjes aanwezig. In de kantine zijn er kinderstoelen en boxen aanwezig.

Het volgen van de ontwikkeling van kinderen die starten met baby- en peuterzwemmen en uiteindelijk het Zwem-ABC behalen. Motorische problemen tijdig signaleren en hierop anticiperen met ouder(s) en contacten met de kinderfysiotherapeut(e) dragen bij aan maatwerk en persoonlijke aandacht voor elk kind.

Joke Janssen

Per leeftijdscategorie kunnen er verschillende diploma’s worden behaald.

Leeftijdscategorie 3 maanden – 1 jaar: diploma kikkervis en zeester

Leeftijdscategorie 1 jaar – 2,5 jaar: diploma zeepaardje, eendje kwak en vissen

Leeftijdscategorie 2,5 jaar – 4 jaar: diploma pinguïn, dolfijn en orka

Op welke dagen en tijden zijn de lessen baby- en peuterzwemmen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er lessen baby- en peuterzwemmen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor het baby- en peuterzwemmen?

Ik wil graag inschrijven voor het baby- en peuterzwemmen

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of