Zwemschool Joke geeft wekelijks een zeer gevarieerd aanbod op maat aan speciale doelgroepen (zwem)lessen in kleinschalige speciale doelgroepen, privé zwemles en hydrotherapie voor beginners en gevorderden. Als uitbreiding op de (zwem)lessen is er maandelijks discozwemmen en zijn er mogelijkheden voor kinderfeestjes en verhuur.

Kwaliteit staat erg hoog in het vaandel. Zwemvaardigheid, zwemveiligheid maar ook zeker zelf redzaamheid staan centraal tijdens de (zwem)lessen. Elk kind krijgt de kans om in zijn/haar eigen tempo te leren met zijn eigen hulpvraag en beperkingen. Er wordt gedifferentieerd lesgegeven, waardoor ieder kind op zijn/haar eigen niveau les/therapie krijgt en de (zwem)lessen op maat zijn. U kunt bij Zwemschool Joke terecht voor:

Onder behandeling van een therapeut of medisch specialist? U bent bij Zwemschool Joke ook aan het juiste adres voor fysiotherapie in het water en Aqua sporten:

U kunt bij Zwemschool Joke terecht voor verschillende activiteiten:

Nadat uw kind het Zwem-ABC heeft behaald kunt u ervoor kiezen om de verworven vaardigheden te onderhouden en nieuwe vaardigheden bij te leren. Het is mogelijk om te oefenen voor de zwemvaardigheidsdiploma’s, survival, snorkelen, zeemeermin/man zwemmen, wereldzwemslagen of Aquakids. Deze diploma’s vergroten de zwemvaardigheden van uw kind. Tevens is het mogelijk om 1x per maand deel te nemen aan het APK-zwemmen. U kunt bij Zwemschool Joke terecht voor:

Op welke tijden zijn de (zwem)lessen e/o hydrotherapie?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er speciale doelgroepen (zwem)lessen, privé zwemles en hydrotherapie aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de speciale doelgroepen (zwem)lessen, privé zwemles, hydrotherapie en alle activiteiten?

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of