Het is voor kinderen en volwassenen mogelijk om bij Zwemschool Joke te zwemmen op Fysiotherapeutische basis. In sommige gevallen adviseert de huisarts, medisch specialist of fysiotherapeut om te gaan zwemmen.

Fysiotherapeutisch zwemmen kinderen

Zwemschool Joke geeft voor kinderen die niet kunnen meekomen in de reguliere of speciale zwemles speciale therapeutische ondersteuning tijdens de zwemles in het water. Wat is de oorzaak dat een kind niet meekomt in de reguliere zwemles?
Kinderen die worden doorgestuurd door de kinderfysiotherapeut(e) of medisch specialist kunnen bij Zwemschool Joke terecht. Het is mogelijk dat de kinderfysiotherapeut(e) een kijkje komt nemen tijdens de zwemles. Directe afstemming op het behandelplan in combinatie met de therapie in de praktijk en zwemles is mogelijk tussen de zwemonderwijzer(es) en de kinderfysiotherapeut(e).

Fysiotherapeutisch zwemmen volwassenen

Therapie in het water is vooral geschikt voor mensen met gewrichtsklachten (reumatoïde artritis), chronische pijnklachten en orthopedische klachten. Patiënten die revalideren na een CVA hebben veel baat bij therapie in het water. In het water kunnen de spieren en gewrichten gemakkelijker bewegen.

Een afspraak maken?

Wilt u graag een keertje komen kijken in ons luxe therapeutisch zwembad in Holthees en de mogelijkheden bespreken?

U kunt een afspraak maken via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.