Rooster

In het lesrooster kunt u zien op welke dagen en tijden de verschillende (zwem)lessen zijn die worden gegeven.

Zwemschool Joke streeft naar regelmaat, structuur en continuïteit in de zwemlessen. Daarom streeft Zwemschool Joke er naar dat de zwemlessen zoveel mogelijk doorgaan in de vakanties. Wanneer u zoon/dochter bijvoorbeeld zwemt op dinsdagmiddag van 15.00-15.45 uur dan blijft het tijdstip en lesdag in de vakanties hetzelfde (m.u.v. de zomervakantie).

Tijdens de zomervakantie vinden er geen reguliere lessen plaats. In de zomervakantie wordt er gewerkt met een vakantierooster en worden de lessen op een aantal lesdagen verplaatst naar de ochtend/middag. In het vakantierooster in Zwemscore kunt u zelf de lessen reserveren. Het is ook mogelijk om in de zomervakantie meerdere zwemlessen per week te zwemmen.

Op een aantal feestdagen is er geen (zwem)les en worden de (zwem)lessen verschoven naar een ander moment. Ouder(s), verzorger(s) en klanten worden in de nieuwsbrief geïnformeerd over de gewijzigde lesdag en lestijd.

Voor het verhuur rooster, klik hier.

?>
error: Op deze tekst berust copyright
× App met ons

Ons rooster is gewijzigd, zie onderstaande voor meer info.

In verband met COVID-19 zijn we per 16 maart uitsluitend geopend voor fysiotherapeutische behandelingen (o.a. revalidatie), zwemles speciale doelgroepen t/m 12 jaar, reguliere zwemles t/m 12 jaar, privé (o.a. Jeugdwet), peutersurvival en besloten en georganiseerde dagbesteding die noodzakelijk is voor de gezondheid van kwetsbare groepen (Wet langdurige zorg en Wet maatschappelijke ondersteuning 2015).

De activiteiten baby- en peuterzwemmen, Aquafit, SWOGB, aanvullende diploma's (snorkelen, zwemvaardigheid en Aquakids), discozwemmen, kinderfeestjes en oefenuur vervallen tot minimaal 20 april.

Afhankelijk van de persconferentie op 13 april bekijken we welke mogelijkheden er zijn per 20 april.