Klik hier om zelf een korte review over Zwemschool Joke te schrijven.

Zeer gedreven en kundige docenten

★★★★★
5 5 1
Joke, je hebt een top team om je heen. Elke les is er persoonlijke aandacht voor elk kind en wordt er goed gelet op de techniek. Complimenten voor de thema's die door het jaar heen georganiseerd worden, dit maakt het zwemmen leuker! Je hebt bovendien laten zien dat je zeer flexibel bent met het regelen dat uitgevallen lessen toch door kunnen gaan en je hebt hart voor het vak.

Fijne zwemles

★★★★★
5 5 1
Ik heb fijn gezwommen bij Joke. Goed leren zwemmen. Dankjewel voor de goede zwemlessen.

Fijne samenwerking

★★★★★
5 5 1
We zijn heel blij met d zwemlessen bij Joke. Leuke thema’s, ze kijkt super goed hoe het kind zich beweegt en hoe het ontwikkeld. Perfecte plek voor kinderen bij wie het super gaat maar zeker ook voor kindjes die meer aandacht nodig hebben. Een dikke 10 voor Joke en haar team!

Een dikke 9,9

★★★★★
5 5 1
Ik geef uit principe nooit een 10, wanr een 10 zegt dat er niks meer te verbeteren valt. Dus een 9,9. Al weet ik even niets te verzinnen wat die 0,1 nog zou kunnen binnen harken. Werkelijk alles is goed geregeld. Ik heb vergelijkingsmateriaal omdat ons oudste kind in eerste instantie elders zwom. En hoewel ieder kind weer anders is en je kinderen daarom niet met elkaar mag vergelijken, durf ik wel hardop te zeggen dat zij minder goed zwemt als mijn 2 andere kinderen, die wel alleen les bij Joke en haar team hebben gevolgd. Wat zeg ik? Mijn zoontje kan nog beter zwemmen als zijn papa, die toch een heel repertoir aan zwemdiploma's heeft. De manier waarop mijn middelste de borstcrawl doet, daar ben ik jaloers op! Als je nog twijfelr, meteen stoppen. Zet je kind op de wachtlijsr, het is het echt waard! Als ze les hebben gehad bij Joke, dan kunnen ze ook ECHT zwemmen.

Super

★★★★★
5 5 1
Zwemschool Joke is een mooie zwemschool. Na wat problemen met de oudste zijn we overgestapt met een mooi resultaat. De jongste was 13 maanden bezig. Haar aanpak is duidelijk. Kortom een aanrader!

Top zwemles

★★★★★
5 5 1
Joke geeft met veel passie, kennis en tomeloze energie zwemles waarbij ze ieder kind individueel inschat en de benadering aanpast op wat het kind nodig heeft. Hier met 2 kinderen tegelijkertijd zwemles en in ruim anderhalf jaar 5 en 6 zwemdiploma's. Onze kinderen zijn altijd met plezier naar de zwemles gegaan!

B EN C OP EEN DAG

★★★★★
5 5 1
Geweldig om Joke bezig te zien. Passie, inzicht en kwaliteit! Mijn kindje heeft zelfs op 1 dag af kunnen zwemmen voor B en C . Top Lynn! Het deed mij denken aan de zwemlessen van vroeger met ambitie leren en geleerd worden, met alle benodigdheden aan boord van Zwemschool Joke. Succes!

Super tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn super tevreden over hoe Joke het aanpakt, je kunt merken dat dit Joke haar passie is. Heel duidelijk en een leuke aanpak met de kinderen. Ga zo door Joke en heel veel succes met jou eigen zwembad!!!!! Tot volgend jaar.

Super!!!!

★★★★★
5 5 1
Yes!!! Rick heeft zijn B diploma en is helemaal trots. Joke super bedankt voor de goede begeleiding, je bent een topper!!!

Individueel aansluiten

★★★★★
5 5 1
Zwemschool Joke laat zien naast deskundigheid in zwemonderwijs te kijken naar de behoeften va het individuele kind en hier naadloos op aan te sluiten en het kind te geven wat het nodig heeft om goed te leren zwemmen. Chapeau!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Joke weet precies hoe de kinderen te stimuleren en te motiveren. Ze helpt ze schijnbaar moeiteloos over drempels heen en als ze iets eng vinden en ze daagt ieder kind uit op zijn eigen niveau. Zwemschool Joke; in één woord geweldig!

Dik tevreden

★★★★★
5 5 1
Inmiddels diploma B in de pocket en we zijn dik tevreden. Ook ons druk manneke kwam goed uit de verf bij Joke, er is veel en goede aandacht voor de kinderen, top, ga zo door!!

Super tevreden

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel blij dat we zwemlessen bij zwemschool Joke zijn gaan volgen voor onze dochter. De kinderen krijgen alle aandacht, doordat de groepen niet zo groot zijn. Het vertrouwen in zowel Joke als Kim, groeide heel snel bij onze dochter. Lessen worden effectief ingevuld. Kortom we zijn super tevreden over zwemschool Joke

Kleinschalig

★★★★★
5 5 1
We hebben heel bewust voor Zwemschool Joke gekozen vanwege de kleinschaligheid die Joke aanbiedt. Joke heeft van voor en achteren ogen en mist niets van de kinderen. Meerwaarde vind ik ook dat Joke zelf in het water staat en mee/voordoet als het nodig is. Door deze aanpak heeft onze zoon in 15 mnd alle drie zijn diploma's gehaald!

Niets dan lof!

★★★★★
5 5 1
Joke, Hoe jij kinderen aanvoelt en weet hoe op ze in te spelen om het juiste doel te bereiken is echt fantastisch! Je denk overal in mee en niets is in beton gegoten. Enorm bedankt, ook namens Floris!

Zwemles

★★★★★
5 5 1
Je bent super in het lesgeven. Wij willen jou super bedanken dat ze nog in zo korte tijd A en B heeft gehaald. Groetjes Natalie en Ayngel

Unieke samenwerking

★★★★★
5 5 1
Als vakleerkracht zwemmen op een school voor kinderen met een meervoudige beperking merk ik dat het voor ouders ontzettend moeilijk is om een zwemschool te vinden die het aandurft om te kijken vanuit de mogelijkheden van ieder kind, welke beperkingen er ook zijn. Inmiddels hebben twee van mijn leerlingen hun zwemdiploma(s) gehaald, door een fantastische samenwerking en afstemming tussen het schoolzwemmen en het zwemmen bij zwemschool Joke.

zwemonderwijs op maat

★★★★★
5 5 1
Wij vinden het heel bijzonder om te zien hoe zowel Joke als Kim onderwijs op maat aanbieden. De niveauverschillen binnen een les zijn groot en divers. Joke en Kim passen hierop het aanbod aan. Iedereen komt aan zijn trekken. Elke les zijn er maximaal zes kinderen waardoor er rust is binnen de groep, er onderwijs op maat is en waar kinderen onder andere door de niveau verschillen van elkaar leren. Er wordt hard gewerkt door zowel de leerkracht als de kinderen. Dit in een prettige sfeer waarin gelachen wordt.

Topper!

★★★★★
5 5 1
Joke, wat jij in korte tijd voor Liza hebt betekend is bijna niet te beschrijven. Ze kwam als nerveus en schuchter meisje bij je binnen nadat het bij de andere zwemschool niet lekker liep. Binnen een half jaar heeft ze bij jou A, B en C gehaald en is ze gegroeid als persoontje en heeft ze ontzettend veel zelfvertrouwen gekregen. Je weet precies hoe je met de kinderen om moet gaan om tot een goed resultaat te komen. Echt top en een aanrader voor iedereen. Veel succes Joke met de zwemschool! En ook ontzettend bedankt voor al je inzet, Liza vond het super bij jou.

Super!!!

★★★★★
5 5 1
Na bijna 2 jaar zwemles en geen vooruitgang is onze zoon overgestapt naar Zwemschool Joke. Hier heeft hij in een half jaar tijd zijn A, B en C diploma gehaald! Joke wist hem zo te stimuleren dat hij meer zelfvertrouwen kreeg en het zwemmen als iets positiefs ging ervaren. Ook na de zwemles was het elke keer weer spannend voor hem wat de zwemscore zou brengen. Inmiddels is ook onze jongste zoon bij Joke begonnen. Ook hij vindt het heerlijk en kan niet wachten tot de volgende les. Wij zijn zeer tevreden over Joke en raden Zwemschool Joke van harte aan.

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Mijn dochter is erg enthousiast over zwemschool Joke en wij als ouders ook. Met verbazing heb ik soms naar de zwemlessen van Joke zitten kijken. Ze kent ieder kindje bij naam, heeft ogen in haar rug en is voor mij de definitie van een multitasker. De kinderen weten precies wat er van hen verlangt wordt door de duidelijke manier van communiceren. Joke zwemt met de kinderen mee waardoor mijn dochter bepaalde zwemvaardigheden snel onder de knie had. Ze stimuleert kinderen om het onderste uit de kan te halen. De communicatie ervaar ik als prettig, ik voelde altijd dat er ruimte was voor een vraag, persoonlijk of via de mail. Je kunt de zwemvorderingen van je kind exact volgen via de zwemscore op de site.

Kwaliteit, plezier en enthousiasme

★★★★★
5 5 1
Duidelijkheid, plezier en goede kwalitatieve lessen, dat is zwemschool Joke. Ieder kind in zijn eigen tempo kan deelnemen aan de lessen. Tim vond het fantastisch, hij heeft zijn B en C diploma binnen 3 maanden gehaald bij Joke. Kleine groepjes en de juiste uitleg en structuur dat is de perfecte combinatie. De rust en enthousiasme die Joke uitstraalt zal bij elk kind heel erg goed doen. Bedankt Joke!

Joke als persoon

★★★★★
5 5 1
Joke is een zwembad instructeur die zich voor de volle 100% inzet. Dit is niet alleen in haar zwemschool terug te zien maar ook in haar dagelijks leven. Een echte aanrader dus!

Met plezier naar zwemles

★★★★★
5 5 1
Onze zoon gaat elke week met plezier naar zwemles, wat voor sommige een verplichting is is voor hem een feestje! Joke heeft tijd voor elk kind, en ieder kind wordt gezien en krijgt de Aandacht die hij/zij nodig heeft. Dat is het voordeel van kleinschalig en zichtbaar… Onze zoon gaat elke week vooruit!! Ga zo door zwemschool Joke!!

Zwemdiploma A gehaald!

★★★★★
5 5 1
Onze Ties heeft gisteren zijn zwemdiploma A gehaald bij Joke. Wat een feestje was dat! Dit maakt afzwemmen niet spannend, maar bijzonder leuk! Nu op naar B….!

Ik zeg doen!!!

★★★★★
5 5 1
Ik zeg doen!!! Hele fijne zwemschool, leuke zwemjuf! Fijn dat er in kleine groepjes gezwommen wordt en er veel aandacht gegeven wordt aan alle kinderen. Duidelijk, consequent maar ook met een grapje tussendoor. Een aanrader. Onze zoon heeft in een jaar A, B en C gehaald dankzij Joke! Ga zo door!

Juiste balans tussen lief en streng

★★★★☆
4 5 1
Joke heeft precies de juiste balans tussen lief en streng. De kids reageren er super op! Voor onze zoon in ieder geval de beste beslissing! Fijne kleine groepen en persoonlijk aandacht. Wij zijn zeer tevreden!

A, B en C in een jaar

★★★★★
5 5 1
Joke, dank zij jou is Meike van een meisje dat bij het horen van het woord zwemles bij haar vorige zwemschool in paniek raakte tot een meisje dat zich als een vis in het water voelt. Bij Zwemschool Joke A, B en C in een jaar. Je weet het beste uit de kinderen te halen.

De beste zwemschool!

★★★★★
5 5 1
De beste zwemschool die er is!!! Onze dochter heeft genoten van je lessen!! En wat vloog ze er door heen! De kids zijn gek op Joke!

Top Joke!

★★★★★
5 5 1
Enthousiast duidelijk en onze zoon zwemt met veel plezier! Kleine groepjes, er word maatwerk geleverd! Top Joke!

Super zwemschool!!!

★★★★★
5 5 1
Super zwemschool!!! Zwemles op maat, duidelijkheid voor de kinderen, consequent en regelmaat in zwemlessen. Ik kan het iedereen aanraden! Mijn pleegzoontje startte met 7 jr. In oktober en nu vandaag 5 juli heeft ie al B gehaald en na de zomervakantie mag hij op voor C!!!

Met een grote lach naar zwemles!

★★★★☆
4 5 1
Geweldig hoe enthousiast jij en de kinderen zijn in het water. Duurde de les veel langer, vonden ze dat vast niet erg. Onze meid gaat elke week met een grote lach naar zwemles!

Super in omgang met de kids!

★★★★★
5 5 1
Inspirerend , motiverend en vooral Super in omgang met de kids!

Super zwemjuf!

★★★★★
5 5 1
Joke, wat super dat je je eigen zwemschool bent begonnen! Ik gun veel kinderen om zwemles te krijgen van jou!! Als oud-collega weet ik nog dat kinderen vrolijk worden van jou zwemlessen en ontzettend veel leren. Je bent enthousiast, duidelijk en kijkt goed naar het kind. Als kind zou ik blij zijn met een zwemjuf als jij! Succes en veel plezier topper

Keep up the good work

★★★★☆
4 5 1
Helemaal geweldig dat je je eigen zwemschool nu gestart bent !! Onze jongste heeft altijd met veel plezier de lessen bij je gevolgd (strenge Juf maar wel heel erg lief ) en met resultaat de diploma’s A, B en C en dat met haar beperkingen en dankzij de persoonlijke inzet van jouw… KEEP UP THE GOOD WORK zou ik willen zeggen en voor degenen die nog een goede zweminstructeur zoeken… zoek niet verder want bij Joke zit je goed!!

Jij bent een toppertje!!!

★★★★★
5 5 1
Hoi Joke, ja kei leuk dat we elkaar op fb tegenkomen. Wat leuk dat je je eigen zwemschool hebt zeg!! :-). Jij was (bent) een toppertje!!! De kinderen zullen het geweldig vinden bij je ;-). Nanda was altijd super enthousiast en blij dat het zaterdag was zodat ze kon zwemmen bij juf Joke. Groetjes..Hoi Joke, ja kei leuk dat we elkaar op fb tegenkomen. Wat leuk dat je je eigen zwemschool hebt zeg!! :-). Jij was (bent) een toppertje!!! De kinderen zullen het geweldig vinden bij je ;-). Nanda was altijd super enthousiast en blij dat het zaterdag was zodat ze kon zwemmen bij juf Joke. Groetjes..

A en B diploma heeft gehaald

★★★★☆
4 5 1
Hallo Joke, super dat je voor jezelf ben begonnen! Joey is er zo trots op dat hij mede dankzij jou zijn A en B diploma heeft gehaald. En ook Romy kreeg jij zover dat ze luisterde tijdens de les en ook netjes mee deed. Ik weet zeker dat dit een succes gaat worden! Je bent echt een kanjer!

Special voor kindjes

★★★★★
5 5 1
Beste Joke, 5 jaar geleden ging ons zoontje op zwemles. Toen hij bij jou in het groepje kwam speciaal voor kindjes die wat meer duidelijkheid en voorspelbaarheid nodig hebben begon hij door te krijgen wat er van hem werd verwacht. Trots dat hij was toen hij zijn A-diploma had gehaald. Vooral het pictogrammen overzicht en jouw duidelijke en rustige stem hielden hem bij de les. Heel veel succes met jouw eigen zwemschool. Gaat je lukken!

Proficiat met je zwemschool

★★★★★
5 5 1
Ha Joke. Proficiat met de start van je eigen zwemschool! Onze zoon Teun heeft bij jou met veel plezier zwemles gevolgd. Je wist precies hoe je met hem om moest gaan en je hebt hem over zijn faalangst heen geholpen. Hij had een rotsvast vertrouwen in je en heeft het zelfs in 14 maanden tot diploma C geschopt. Bedankt voor de fijne lessen,en super veel succes in de toekomst! Groetjes Gerrie en Teun

Binnen 16 maanden ABC

★★★★☆
4 5 1
Joke, een eigen zwemschool super! Je bent duidelijk en kijkt echt naar het kind. Jij ziet wat ze nodig hebben een speelt daarop in zowel pedagogisch als didactisch! Tijn heeft altijd met plezier bij je gezwommen en heel veel geleerd. .. Binnen 16 maanden ABC!!!Heel veel succes!!!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Joke gefeliciteerd en veel succes met je eigen zwemschool! Dat gaat zeker lukken! Ik heb mijn zwemdiploma’s allemaal al, maar had graag mijn zwemlessen bij jou gevolgd. Je bent een geweldige juf die zich altijd 100% inzet voor de kinderen. Geweldig!

Genieten van je lessen

★★★★★
5 5 1
Joke, heel veel succes met je zwemschool! Dat gaat jou zeker lukken! Je bent erg gestructureerd en duidelijk naar kinderen toe. Daardoor kunnen ze alleen maar meer genieten van jou lessen!

Schrijf een review

Uw Naam
Uw Email
Recensie Titel
Aantal steren
Recensie tekst