Maatwerk voor elk kind! Leren kun je alleen in een veilige, vertrouwde en plezierige omgeving. Privé zwemles is uitermate geschikt voor kinderen die net dat stukje extra aandacht nodig hebben om ook vertrouwd te raken met water.

In nauwe samenwerking met ouder(s), verzorger(s) en begeleider(s) brengen we in beeld wat de mogelijkheden zijn van het kind. Dit kan variëren van het watervrij maken of het behalen van één of meerdere zwemdiploma’s. Kinderen groeien en ontwikkelen waarbij het mogelijk is dat een doel zal worden aangepast.

De tijdsduur van privézwemles word in overleg met u afgesproken. De duur van privézwemles is 30 of 45 minuten. Er zijn verschillende redenen waarom een kind privézwemles nodig heeft:

  • Sommige kinderen moeten eerst hun angst overwinnen voor water en zwemmen. Het overwinnen van deze angst kan bevorderd worden met privézwemles. Wanneer uw kind voldoende watervrij is, kan uw kind doorstromen naar de reguliere of speciale zwemles.
  • Privéles kan ook aangevraagd worden wanneer een kind uit de speciale doelgroepen of reguliere zwemles moeite heeft met een bepaalde vaardigheid. Deze vaardigheid kan door middel van extra begeleiding individueel geoefend worden met de zwemonderwijzer.
  • Sommige kinderen zijn gebaat bij 1 op 1 of 2 op 1 begeleiding omdat zwemles in een grotere groep niet haalbaar is. Voor deze kinderen word er ook privéles gegeven. Afhankelijk van het kind en zijn/haar mogelijkheden wordt er in overleg met ouders een persoonlijk plan opgesteld. Het persoonlijk plan heeft als doel een zo hoog mogelijk haalbare mate van zwemveiligheid en zwemvaardigheid voor uw kind. Het persoonlijk plan kan tussendoor worden bijgesteld. Voor deze kinderen is het ook mogelijk om een diploma te halen.
Hartstikke tevreden!

“Onze zoon had drama jaren achter de rug met zwemles in kleine groepen. Vandaar dat we overgestapt waren naar Joke. Absoluut geen spijt van gehad! Joke sloot fantastisch aan bij onze hoogsensitieve zoon. In het begin wat aftasten, maar binnen no-time had onze zoon het vertrouwen en de lol in zwemmen terug. Onze zoon kreeg privé zwemles van Joke, het was het geld meer dan waard. Elk kostbare minuut werd nuttig benut. We zouden zwemschool Joke dan ook zeer aanraden!”

Familie Zoutendijk

Op welke tijden zijn de privé (zwem)lessen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er privé (zwem)lessen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de privé (zwem)lessen?

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of