Hydrotherapie betekent fysiotherapie in het water. Hydrotherapie is geschikt voor mensen die revalideren na een (orthopedische) operatie (bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie), voor neurologische aandoeningen (MS, parkinson, dwarslaesie, spasme), spierziekten, reumatische aandoeningen en mensen die gebonden zijn aan een rolstoel.

Zwemschool Joke is enige zwemschool in Nederland met de specifieke kennis en afgeronde opleidingen van de Aquatic Therapy University uit Amerika

Door de opwaartse kracht van het water kunt u makkelijker bewegen. De weerstand van het water zorgt voor de krachtsopbouw en de verbetering van uw lichamelijke conditie. In het water is het wel mogelijk bepaalde bewegingen te maken. Hydrotherapie is erg geschikt voor mensen met spier- of gewrichtsklachten die hun loopvaardigheid willen verbeteren. Hydrotherapie kan verschillende doelen hebben zoals pijnvermindering, krachtverbetering, mobiliteitsverbetering, coördinatie en betere evenwichtsreacties.

U bent bij Zwemschool Joke ook aan het juiste adres voor fysiotherapie in het water en Aqua sporten.

De combinatie als fysiotherapeut en als professioneel hydrotherapie therapeute kan ik voor elke patiënt de vertaalslag maken om in het water te revalideren.

Joke Janssen

Een afspraak maken?

Wilt u graag een keertje komen kijken in ons luxe therapeutisch zwembad in Holthees en bespreken wat de mogelijkheden zijn?

U kunt een afspraak maken via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.