Na het behalen van het Zwem-ABC is het mogelijk om de vaardigheden te vergroten en te verbreden. Het is mogelijk om te kiezen voor de les snorkelen, survival of wereldzwemslagen.

Bij snorkelen leer je de onderwaterwereld kennen. Je leert hoe je onderwater   ademt door een snorkel en hoe je de zwemvliezen gebruikt om vooruit te komen in het water. Er worden verschillende vaardigheden geoefend zoals buddy-breathing en hoe je onderwater je snorkel en duikbril kunt leegblazen.

Het is mogelijk om 3 snorkeldiploma´s te behalen namelijk snorkelen 1, snorkelen 2 en snorkelen 3.

Wanneer uw kind ervoor kiest om te gaan snorkelen dan is het noodzakelijk een snorkeluitrusting aan te schaffen. Een snorkeluitrusting bestaat uit zwemvliezen, een duikbril en een snorkel. Zwemschool Joke maakt gebruik van snorkelmateriaal van het merk SEAC. De zwemvliezen die worden aangeschaft zijn ‘speed vinnen’ en de snorkelset is ‘salina’. Doordat de kwaliteit van het materiaal goed is, levert dit geen belemmeringen op tijdens de les (zoals het afstellen van de bril). Tijdens de eerste snorkelles kunt u de materialen aanschaffen.
De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

shoot (1464)

Bij survival leert uw kind overlevingstechnieken in het water. Hij/zij leert zich te redden wanneer hij/zij onverwacht in het water terecht komt en hoe hij/zij een ander redt in nood. Alle vaardigheden worden uitgevoerd in kleding. Per diploma worden de kleding eisen zwaarder waardoor de vaardigheid moeilijker wordt voor het kind.
Het is mogelijk om 4 dolfijn diploma’s te behalen, namelijk DOLFIJN BRONS (survival 1), ZILVER (survival 2), GOUD (survival 3), DIAMANT (survival 4)
De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

Bij wereldzwemslagen leren de kinderen verschillende zwemslagen die over de hele wereld worden gebruikt. Hoe zwem je bijvoorbeeld met schoolslag benen en borstcrawl armen? Voor wereldzwemslagen kun je geen diploma behalen. Er zijn 3 levels met vaardigheden. Wanneer je alle vaardigheden van een level beheerst dan oefenen we verder met alle vaardigheden van het volgende level.
De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

Wanneer uw kind alle vaardigheden beheerst van het snorkelen en survival dan gaat hij/zij diplomazwemmen. Dit vindt plaats op zondag.

De diploma’s voor snorkelen en survival worden uitgegeven door de ENVOZ. De diploma’s van de ENVOZ zijn landelijk erkend en rechtsgeldig. Voor meer informatie over de ENVOZ verwijst Zwemschool Joke u naar de website: www.envoz.nl.

Op welke tijden zijn de (zwem)lessen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er verschillende (zwem)lessen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de (zwem)lessen en alle activiteiten?

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of