APK-zwemmen is uitermate geschikt als de vakantie voor de deur staat en er veel waterparken en subtropische zwembaden worden bezocht. Om nog wat extra ervaring op te doen zijn er wekelijks APK-lessen.

Een auto gaat elk jaar naar de APK keuring om te bekijken of hij nog voldoende in staat is om de weg op te mogen. Zwemschool Joke is de eerste in de regio die het Zwem-APK zwemmen heeft opgestart.

Uw zoon/dochter komt 1x per maand terug om de geleerde zwemvaardigheden te onderhouden en te verbreden. De zwemlessen zijn erg variërend. Van survival onderdelen met kleren aan tot snorkelen of het doen van een estafette of wedstrijdjes in groepsverband. De nodige baantjes worden gezwommen zodat het niveau op peil blijft. Het doel van deze lessen is om de geleerde zwemvaardigheden te onderhouden.

Helaas hoort iedereen regelmatig dat er een kindje is verdronken in een zwembad of een natuurplas. In de huidige economie werken ouders fulltime en is er weinig tijd om regelmatig te gaan zwemmen. Voor u als ouder(s)/verzorger(s) is het Zwem-APK de ideale mogelijkheid om ervoor te zorgen dat de geleerde vaardigheden en het behaalde niveau van uw zoon/dochter worden onderhouden. U kunt met een gerust hart op vakantie

Individueel aansluiten

Zwemschool Joke laat zien naast deskundigheid in zwemonderwijs te kijken naar de behoeften va het individuele kind en hier naadloos op aan te sluiten en het kind te geven wat het nodig heeft om goed te leren zwemmen. Chapeau!”

Inge

Op welke tijden zijn de APK-lessen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er APK-lessen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de APK-lessen?

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of