Wanneer het Zwem-ABC is behaald, is er de mogelijkheid om de verworven vaardigheden te onderhouden en nieuwe vaardigheden bij te leren. U kunt bij Zwemschool Joke terecht voor verschillende aanvullende zwemdiploma’s.

Bij Aquakids oefent uw zoon/dochter voor het zwemvaardigheidsdiploma. Dit zwemvaardigheidsdiploma is opgebouwd uit 3 stickers:

  1. Balvaardigheid
  2. Snorkelen
  3. Survival zwemmen

Dit diploma is ideaal voor kinderen die kennis willen maken met alle aanvullende diploma’s. Uw zoon/dochter maakt kennis met alle disciplines van de aanvullende zwemdiploma’s. De vorderingen van uw kind kunt u volgen via de Zwemscore.

Het zwemvaardigheidsdiploma van Aquakids voldoet aan andere eisen dan het diploma zwemvaardigheid, snorkelen of survival. Voor meer informatie over zwemvaardigheid, snorkelen of survival verwijst Zwemschool Joke u naar de website.

Top Zwemles

Joke geeft met veel passie, kennis en tomeloze energie zwemles waarbij ze ieder kind individueel inschat en de benadering aanpast op wat het kind nodig heeft. Hier met 2 kinderen tegelijkertijd zwemles en in ruim anderhalf jaar 5 en 6 zwemdiploma’s. Onze kinderen zijn altijd met plezier naar de zwemles gegaan!”

Claudia Sarkol

Bij elke sticker zwemmen de kinderen een gedeelte gekleed en een gedeelte in badkleding. Wanneer uw zoon/dochter de vaardigheden van de sticker beheerst dan gaan we diplomazwemmen.

Na het diplomazwemmen ontvangt uw zoon/dochter het zwemvaardigheidsdiploma waarop de eerste sticker geplakt kan worden. Wanneer uw zoon/dochter voldoet aan de eisen van de volgende sticker dan neemt uw zoon/dochter het zwemvaardigheidsdiploma mee naar het diplomazwemmen. Bij het voldoende afronden van de tweede sticker ontvangt uw zoon/dochter de volgende sticker. Wanneer er 3 stickers zijn behaald dan heeft uw zoon/dochter het zwemvaardigheidsdiploma behaald.

Wanneer uw kind alle vaardigheden beheerst voor zwemvaardigheid dan gaat uw zoon/dochter diplomazwemmen. Dit vindt plaats op zondag.

De zwemdiploma’s van ZwemOnderwijs Nederland zijn volkomen rechtsgeldig. ZwemOnderwijs Nederland legt het accent op het zwemmen en jezelf kunnen redden met kleren aan.

Op welke tijden zijn de (zwem)lessen?

Op verschillende lesdag(en) en lestijd(en) worden er verschillende (zwem)lessen aangeboden.

Wat zijn de tarieven?

Benieuwd naar de tarieven voor de (zwem)lessen en alle activiteiten?

Ik wil graag inschrijven

Kies hieronder voor wie je graag wilt inschrijven

of