In 2018 is het team van Zwemschool Joke door de ZwembadBranche uitgeroepen tot het beste zwemlesteam van het jaar. Kom jij ons deskundig en professionele team ondersteunen?

In het beste zwemlesteam van het jaar 2018 zijn verschillende disciplines werkzaam zoals zwemonderwijzer(es), fysiotherapeut(e), interieurverzorger(ster) en stagiaires. Samen zorgen we ervoor dat we een hoogwaardige kwalitatieve zwemschool zijn! Heb je interesse om samen met een professioneel en deskundig team te bouwen aan de toekomst? Reageer dan op een van de vacatures.

In een spiksplinternieuw zwembad stage mogen lopen en veel kneepjes van het vak mogen leren. Deze stage heb ik enorm veel geleerd en ik heb zelfs een baan aangeboden gekregen.

Vera Poels

Solliciteren?

Heb je interesse om het beste zwemlesteam te versterken maar staat er geen passende uitdaging tussen de vacatures of ben je opzoek naar een stageplek? Solliciteer dan via een open sollicitatie. Zwemschool Joke is continu op zoek naar vakkundig talent ter versterking van het team.