Teamuitje, familiedag, groepsactiviteit, personeelsfeest, kinderfeest of elke week gezellig met een vast groepje komen zwemmen? Buiten de tijdstippen dat het zwembad bezet is door Zwemschool Joke geeft Zwemschool Joke u de mogelijkheid om het zwembad te huren tot maximaal 20 personen. Verenigingen, bedrijven en particulieren zijn van harte welkom.

Van alle gemakken voorzien

Vanwege de voorzieningen en de watertemperatuur is het zwembad zeer geschikt voor fysiotherapeuten, revalidatie en zorginstellingen. De kleedkamer bestaat uit 1 grote ruimte en heeft de volgende voorzieningen:

Invalide kleedkamer inclusief invalide toilet
Kleedhokjes
Omkleedbanken
3 wc’s (heren, dames en kinderen)
Douches
Wastafels

Het zwembad heeft de volgende voorzieningen:

Diepte van 1,10 meter tot 1,40 meter
Temperatuur van 32 graden
Loopbrug zodat minder valide personen met rolstoel in het water kunnen
Kantine met glaswand zodat u achter het raam kunt zien wat er gebeurt. In de kantine zijn er mogelijkheden om te genieten van een kopje koffie terwijl u wacht. Boxen, kinderstoelen en een speelhoek zijn aanwezig.

Voorwaarden

  • het zwembad is te huur per half uur en is op aanvraag in te plannen indien dit mogelijk is
  • het is mogelijk om structureel of incidenteel het zwembad te huren
  • vaste dag/uur in de week is bespreekbaar indien dit mogelijk is
  • gedurende de tijd dat u het zwembad huurt zijn er geen andere bezoekers. Indien de eindtijd van de zwemles overlapt met de starttijd van de badhuur kan het voorkomen dat er enkele minuten een overlap is door het wisselen
  • Minimaal 1 volwassen begeleider vanaf 18 jaar of ouder dient aanwezig te zijn in het zwembad (dus niet in de kantine of de kleedruimte)
  • Kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A en/of onvoldoende zwemvaardig zijn hebben alleen toegang met zwembandjes of een EasySwim Pro onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Deze persoon dient in badkleding, samen met het kind in het water te zijn en te beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Wanneer er meerdere kinderen zijn die niet kunnen zwemmen dan dienen er meerdere begeleiders in het water aanwezig te zijn om op de kinderen te letten.

Interesse om te huren?

Indien u interesse heeft om het zwembad te huren dan kunt u informeren naar de mogelijkheden.U kunt een email sturen naar info@zwemschooljoke.nl of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.

Tarieven

De prijs bedraagt € 55,- per uur inclusief 9% BTW.