In eerdere berichtgeving bent u geïnformeerd dat Zwemschool Joke 3 jaar op rij is genomineerd voor de ZwembadBranche Awards. In 2018 hebben we maar liefst 3 gouden zeepaardjes gewonnen tijdens de ZwembadBranche Awards en mogen we ons 3x de beste van Nederland noemen in de categorieën: Zwemschool van het jaar, Meest klantvriendelijke accommodatie en Zwemlesteam van het jaar.

Zwemschool Joke heeft op dinsdag 8 oktober tijdens de uitreiking van de ZwembadBranche Awards in twee categorieën de eerste prijs behaald. In 2 categorieën mogen we ons 2 jaar op rij de beste van Nederland noemen! De beste Zwemschool van het jaar en de Meest klantvriendelijke accommodatie van het jaar. In de categorie Zwemlesteam van het jaar hebben we een mooie tweede plaats behaald.

Alle ouder(s)/verzorger(s) en klanten willen we nogmaals bedanken voor het invullen van de enquête. Onwijs bedankt voor jullie stemmen. Om deze unieke mijlpaal en het 5 jarig bestaan met jullie te vieren zijn alle klanten op zondag 27 oktober van harte welkom om met ons het halloween discozwemmen te vieren. Het oefenuurtje van zondag 27 oktober komt te vervallen i.v.m. het halloween discozwemmen wat we op deze dag vieren!

Op onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor zondag 27 oktober. U kunt een tijdsblok selecteren op zondag 27 oktober. Dit tijdsblok van 30 minuten is gekoppeld aan de tijd dat u kunt halloween discozwemmen. Broer(tjes)/zus(jes) zijn van harte welkom om een duik te nemen en te genieten van de gekleurde onderwaterverlichting en de muziek.

Bv: u selecteert op zondag 27 oktober het tijdsblok van 08.30-09.00 uur dan is dit het tijdsblok dat u kunt halloween discozwemmen. Aansluitend aan het halloween discozwemmen is iedereen van harte welkom in de tent voor een hapje en drankje. Voor de kinderen zijn er in de tent nog enkele activiteiten georganiseerd. De invulling van deze activiteiten is nog een verassing.

Inschrijving is gesloten