Laura van der Coelen, 16-03-2016: Onze zoon gaat elke week met plezier naar zwemles, wat voor sommige een verplichting is is voor hem een feestje! Joke heeft tijd voor elk kind, en ieder kind wordt gezien en krijgt de Aandacht die hij/zij nodig heeft. Dat is het voordeel van kleinschalig en zichtbaar… Onze zoon gaat elke week vooruit!! Ga zo door zwemschool Joke!!

Marlies Verstappen, 22-02-2016: Onze Ties heeft gisteren zijn zwemdiploma A gehaald bij Joke. Wat een feestje was dat! Dit maakt afzwemmen niet spannend, maar bijzonder leuk! Nu op naar B….!

Dominique Wilschut, 20-11-2015: Joke heeft precies de juiste balans tussen lief en streng. De kids reageren er super op! Voor onze zoon in ieder geval de beste beslissing! Fijne kleine groepen en persoonlijk aandacht. Wij zijn zeer tevreden!

Kristel Verheijen, 20-11-2015: Ik zeg doen!!! Hele fijne zwemschool, leuke zwemjuf! Fijn dat er in kleine groepjes gezwommen wordt en er veel aandacht gegeven wordt aan alle kinderen. Duidelijk, consequent maar ook met een grapje tussendoor. Een aanrader. Onze zoon heeft in een jaar A, B en C gehaald dankzij Joke! Ga zo door!

Marja Scheunhage, 15-11-2015: Joke, dank zij jou is Meike van een meisje dat bij het horen van het woord zwemles bij haar vorige zwemschool in paniek raakte tot een meisje dat zich als een vis in het water voelt. Bij Zwemschool Joke A, B en C in een jaar. Je weet het beste uit de kinderen te halen.

foto van Marja Scheunhage.

Inge Vloet van de Heuvel, 02-09-2015: Enthousiast duidelijk en onze zoon zwemt met veel plezier! Kleine groepjes, er word maatwerk geleverd! Top Joke!

Susan Berden-de Cock: De beste zwemschool die er is!!! Loïs heeft genoten van je lessen!! En wat vloog ze er door heen! De kids zijn gek op Joke!

Ylva Koenen, 30-08-2015: Zonder jouw goede les had hij dit NOOIT klaargekregen! Was meteen duidelijk vanaf het eerste moment dat hij bij jou in het water zat; dit zit goed! Keano is niet de makkelijkste om iets aan te leren… En jouw consequente aanpak en begripsvolle begeleiding heeft hem hier gebracht!,alle lof voor jou Joke Janssen!
keano diploma C

Ylva Koenen, 05-07-2015: Super zwemschool!!! Zwemles op maat, duidelijkheid voor de kinderen, consequent en regelmaat in zwemlessen. Ik kan het iedereen aanraden! Mijn pleegzoontje startte met 7 jr. In oktober en nu vandaag 5 juli heeft ie al B gehaald en na de zomervakantie mag hij op voor C!!!

Julia van den Broek, 03-01-2015: Geweldig hoe enthousiast jij en de kinderen zijn in het water. Duurde de les veel langer, vonden ze dat vast niet erg. Onze meid gaat elke week met een grote lach naar zwemles!

Patrick van den Broek, 31-12-2014: Inspirerend , motiverend en vooral Super in omgang met de kids!

Silke Loenen, 21-11-2014: Joke, wat super dat je je eigen zwemschool bent begonnen! Ik gun veel kinderen om zwemles te krijgen van jou!! Als oud-collega weet ik nog dat kinderen vrolijk worden van jou zwemlessen en ontzettend veel leren. Je bent enthousiast, duidelijk en kijkt goed naar het kind. Als kind zou ik blij zijn met een zwemjuf als jij! Succes en veel plezier topper

Elly Michiels-Fleuren, 03-10-2014: Helemaal geweldig dat je je eigen zwemschool nu gestart bent !! Onze jongste heeft altijd met veel plezier de lessen bij je gevolgd (strenge Juf maar wel heel erg lief ) en met resultaat de diploma’s A, B en C en dat met haar beperkingen en dankzij de persoonlijke inzet van jouw… KEEP UP THE GOOD WORK zou ik willen zeggen en voor degenen die nog een goede zweminstructeur zoeken… zoek niet verder want bij Joke zit je goed!!

diplomazwemmen Fee 2

Amanda Gerrits, 27-08-2014: Hallo Joke, super dat je voor jezelf ben begonnen!
Joey is er zo trots op dat hij mede dankzij jou zijn A en B diploma heeft gehaald. En ook Romy kreeg jij zover dat ze luisterde tijdens de les en ook netjes mee deed. Ik weet zeker dat dit een succes gaat worden! Je bent echt een kanjer!

Karin Houtappels-Bruins, 27-08-2014: Hoi Joke, ja kei leuk dat we elkaar op fb tegenkomen. Wat leuk dat je je eigen zwemschool hebt zeg!! :-). Jij was (bent) een toppertje!!! De kinderen zullen het geweldig vinden bij je ;-). Nanda was altijd super enthousiast en blij dat het zaterdag was zodat ze kon zwemmen bij juf Joke. Groetjes..

Dianne Huijs, 12-08-2014: Beste Joke, 5 jaar geleden ging ons zoontje op zwemles. Toen hij bij jou in het groepje kwam speciaal voor kindjes die wat meer duidelijkheid en voorspelbaarheid nodig hebben begon hij door te krijgen wat er van hem werd verwacht. Trots dat hij was toen hij zijn A-diploma had gehaald. Vooral het pictogrammen overzicht en jouw duidelijke en rustige stem hielden hem bij de les. Heel veel succes met jouw eigen zwemschool. Gaat je lukken!

Gerrie Puts, 07-08-2014: Ha Joke. Proficiat met de start van je eigen zwemschool! Onze zoon Teun heeft bij jou met veel plezier zwemles gevolgd. Je wist precies hoe je met hem om moest gaan en je hebt hem over zijn faalangst heen geholpen. Hij had een rotsvast vertrouwen in je en heeft het zelfs in 14 maanden tot diploma C geschopt. Bedankt voor de fijne lessen,en super veel succes in de toekomst! Groetjes Gerrie en Teun

Christel Saanen, 03-08-2014: Joke gefeliciteerd en veel succes met je eigen zwemschool! Dat gaat zeker lukken!
Ik heb mijn zwemdiploma’s allemaal al, maar had graag mijn zwemlessen bij jou gevolgd. Je bent een geweldige juf die zich altijd 100% inzet voor de kinderen. Geweldig!

Heide Holtackers-Thijssen, 03-08-2014: Joke, een eigen zwemschool super! Je bent duidelijk en kijkt echt naar het kind. Jij ziet wat ze nodig hebben een speelt daarop in zowel pedagogisch als didactisch! Tijn heeft altijd met plezier bij je gezwommen en heel veel geleerd. .. Binnen 16 maanden ABC!!!Heel veel succes!!!

Rachel Smits van de Boogaard, 02-08-2014: Joke, heel veel succes met je zwemschool! Dat gaat jou zeker lukken! Je bent erg gestructureerd en duidelijk naar kinderen toe. Daardoor kunnen ze alleen maar meer genieten van jou lessen!

 taart foto fb