Zwemschool Joke is al jaren een begrip in de regio Horst, Venray, Boxmeer, Cuijk, Gennep en Nijmegen. Beschikt u over een eigen zwembad en bent u op zoek naar (zwem)les of therapeutische zwemmen zoals hydrotherapie aan huis?

Zwemschool Joke geeft ook zwemles op locatie. Afhankelijk van de afmetingen van het zwembad is het mogelijk om (zwem)les te krijgen of hydrotherapie in kleinschalige groepen.

De lessen worden gegeven door een gediplomeerde zwemonderwijzer(es). In een veilige, vertrouwde en plezierige omgeving leren kinderen sneller zwemmen.

Voor aanvang zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin de mogelijkheden worden besproken en in overleg wordt bekeken of het zwembad voldoet aan de eisen.

Indien er zal worden gestart op locatie dan zal Zwemschool Joke voor de benodigde materialen zorgen die noodzakelijk zijn om op een plezierige wijze te leren zwemmen.

Informeren naar de mogelijkheden?

U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden via e-mail (info@zwemschooljoke.nl) of via het contactformulier. Zwemschool Joke is uiteraard ook telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06-34168503.