Procedure inschrijven bij Zwemschool Joke:

 1. U kunt onderstaand inschrijfformulier gebruiken om u of uw zoon/dochter in te schrijven bij Zwemschool Joke.
  Voor de reguliere zwemlessen is er een wachtlijst variërend van 12-18 maanden afhankelijk van lesdag/lestijd en uitstroom.
  Voor het baby- en peuterzwemmen is er alleen mogelijkheid om in te stromen per donderdag 7 maart 2019. Voor de lesdagen op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. Wachtlijst is variërend van 8-18 maanden.
  Voor peutersurvival is de wachtlijst variërend ivm doorstroom naar de reguliere zwemlessen.
 2. Het is van groot belang dat u tijdig het inschrijfformulier invult voor uw zoon/dochter om op de gewenste startdatum te kunnen starten met zwemles. U kunt in het tekstvak bijzonderheden aangeven welke dagen/tijden de meeste voorkeur hebben.
 3. U geeft aan vanaf wanneer u wenst te starten en u geeft uw voorkeurstijden aan. Instromen is mogelijk op basis van uitstroom.
 4. Zwemschool Joke adviseert u de algemene voorwaarden goed door te lezen. In de algemene voorwaarden staat onder andere beschreven hoe het afmelden en inhalen van een zwemles mogelijk is en hoe de betaling van het lesgeld in zijn werk gaat.
 5. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging dat de inschrijving is gelukt.
 6. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangt u binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging van de inschrijving.
 7. Inschrijven is op basis van volgnummer. Na inschrijving komt u zoon/dochter op de wachtlijst te staan. Hoe meer voorkeurstijden u aangeeft bij inschrijving, hoe meer plaatsingsmogelijkheden er zijn. Dit kan van invloed zijn op de wachtlijst.
 8. Wanneer uw kind aan de beurt is (afhankelijk van de wachttijd en de plaats op de wachtlijst), ontvangt u per mail een uitnodiging voor de start van de zwemlessen of er wordt telefonisch contact met u opgenomen. Mocht er op de door u opgegeven voorkeurstijd(en) geen mogelijkheid zijn tot plaatsen dan wordt er telefonisch contact met u opgenomen.

 

  Opgave voor:*

  Voorkeur tijd:*
  Kies meerdere tijden
  voor een snellere indeling.

  Wilt u een
  Easyswim Pro
  • Easyswim Pro
  • Kosten: € 62,50

  • Easyswim Pro

  • Zwemschool Joke maakt in de zwemopleiding gebruik van het drijfpak EasySwim Pro. Het is mogelijk om deze nieuw aan te schaffen voor € 62,50 per stuk. Indien u nee aanvinkt dat gaat Zwemschool Joke ervan uit dat u in het bezit bent van een EasySwim Pro. Indien u in het bezit bent van een EasySwim Pro dan zal er bij aanvang van de (zwem)lessen streng gecontroleerd worden of deze nog van voldoende kwaliteit is. Indien de EasySwim Pro niet van voldoende kwaliteit is dan kan uw zoon/dochter niet deelnemen aan de (zwem)lessen en dient u een nieuwe EasySwim Pro aan te schaffen
  aanschaffen à € 62,50 ?*


  Toestemmingsverklaring publicatie foto- en filmmateriaal.
  Ik machtig u, conform uw verklaring, om de persoonsgegevens van mij en mijn kind in uw administratie te mogen verwerken*

  Bij deze verklaar ik dat ik de algemene voorwaarden bij inschrijving op de website te hebben begrepen en te hebben aanvaardt.*
  Wij maken gebruik van reCAPTCHA van Google hierbij zijn hun Privacybeleid en servicevoorwaarden van toepassing.

  Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees onze privacyverklaring.